Представа „На литици“ по комаду „Норвешка данас“ швајцарског писца Игора Бауерсиме је eгзистенцијалистичка романтична комедија о две изгубљење душе које траже смисао живота у смрти, настао по истинитој причи. На интернет чет руму, Јулија објављује да жели да се убије и да не жели то да уради сама.

Према истраживањима Светске здравствене организације на сваких 40 секунди једна особа изгуби живот због самоубиства. У Европи годишње око 43 000 људи изврши самоубиство, а више 700 000 то покуша. Суицид је други узрок смрти код младих између 15 и 29 година. Већина адолесцената који су изгубили живот самоубиством (90%) били су из земаља са ниским или средњим приходима, међу које спада и Србија.

Разговором након представе, утицаће се на подизање свести младих о комуникацији о менталном здрављу и њиховим осећањима.

Режијију потписује Зоран Зарубица, а у главним улогама Маја Шуша и Никола Павловић. Организаторка је Снежана Ћурувија, костимографкиња Ана Петровић и сценографкиња Нађа Трајковић. Дизајнерка плаката Милица Милосављевић.

Представа је део пројекта Култура за демократију (ЦфД) који подржава влада Швајцарске, а спроводи Хартефакт Фонд из Београда.